Halvskrutt

I dagarna två har det känts lite sådär. Humöret och självförtroendet är på topp men har känt mig sur i halsen och har haft världens märkligaste illamående/magont. Nej, ingen mer bebis här inte, utan något annat.

Ibland tror jag att jag kanske är lite väl entusiastisk i min träning och att kroppen vill sparka bakut. Måndag lunch sprang jag 15 korta backar på lunchen och simmade 1500 m på kvällen. Jag var ”on top of the world” för att på tisdagen vakna med illamående, huvudvärk och allmän sjukkänsla.

Bilder från yogaworkshopen går nu att finna här. Jag glädjs över hur väl fotografen lyckats fånga min köttbullsrullning. Yihaa!

20140205-200352.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s