Kan knappt vänta

Har lagt en beställning på en Suunto Ambit2 S och längtar efter att få slippa allt strul jag haft med Garmin. Under de fyra år jag ägt min Garmin 405 så har den fått spel och trott att batteriet är slut, startat om sig om och om igen, varit inne på service och blivit utbytt och nu senast visar den bara en tom skärm. Försökte köra med Martins 610 (1,5 år gammal) men den har också buggat ur och envisas med att ge upp mitt under löppass och gå in i någon loop där den om och om igen piper och startar om sig.

20140208-115726.jpg

En reaktion på ”Kan knappt vänta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s