Tröskeltransport

Yes, jag testade att köra delar av min transportlöpning i tröskeltempo. Det var inte med avsikt eller enligt plan men när jag (huvudvärk till trots) började springa så kändes det sådär grymt bra som det kan göra ibland. Känslan var att jag var fjäderlätt och hade ett fint klipp i steget så när benen ville springa snabbt så fick de det. Jag kan ärligt säga att jag riktigt gottade mig i löpningen och att de 6 km jag skulle springa var avklarade i ett nafs.

Jag har börjat fundera på om det faktum att jag springer med ryggsäck ger mig ett bättre löpsteg. Kanske är det en helgalen tanke, vad vet jag. Hursomhelst så är känslan bra och då löper jag bra.

Dagen till ära fick jag även inviga min nya fina Suunto Ambit2 S. Den är så galet snygg och jag känner att vi kommer bli goda vänner. Bye bye Garmin, tack för en (relativt) trogen tjänst. Hej Ambit2 S, jag hoppas vi kommer få uppleva många äventyr tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s