Dagens sammanfattas

Sjuk, feber, illamående, huvudvärk, ont i kroppen. Sov uselt lite i natt, har sovit minst 8 timmar på dagen. Har fått i mig lite blåbärssoppa och skorpor.

Jag tror det var gårdagens långpass på Lidingö som fick mig att tippa över och bli sjuk. Skulle kanske kunna vara långpasset i sig som gjorde mig sjuk men jag tror ändå mer på att jag hade en infektion som jag gav fritt fram för när jag sänkte immunförsvaret igår.

20140217-194451.jpg

20140217-194459.jpg

En reaktion på ”Dagens sammanfattas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s