Att låta kroppen styra

Ibland måste man våga tillåta sig själv att säga nej. Nej till träning till exempel.

Hade jag skrivit ett inlägg igår så hade fokus varit på hur härligt det är att ha flow och hur grym jag kände mig när jag körde abs, tränade yoga-inversioner och avslutade dagen med att simma 2000 m.

Idag ser verkligheten helt annorlunda ut. Startade dagen med att missa ett möte, tappa bort pinkoden till min telefon och med en känsla av att ha glömt mig själv någonstans på vägen till jobbet. Träningskläderna var packade men när det var dags för lunch så gick mina ben till lunchmatsalen istället för till omklädningsrummet. Det kändes lite ovant men samtidigt väldigt skönt. Idag är inte en dag för träning.

20140226-180042.jpg

20140226-180132.jpg

20140226-180055.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s