Armfokus

Det har varit lite snack och om möjligt ännu mindre verkstad när det kommer till att fokusera på armar i min träning. Jag har svårt att motivera mig till styrketräning av någon anledning. Jag har  tidigare fått relativt snabba och bra resultat när jag fokuserat på överkropp så jag känner att det skulle vara spännande att köra en liten miniutmaning för att se om jag kan plocka fram lite muskler som kan hjälpa mig i min simning, yoga och min löpning. Tisdag, torsdag och lördag under hela mars så är det 10-15 min överkropp med fokus armar och axlar.  

2 reaktioner på ”Armfokus

    • Hmm, med tanke på att jag jobbar på ett väldigt mötesstyrt ställe så tror jag att mitt armfokus får förläggas till kvällstid. Eller så blir jag den där galningen som slänger sig ner och gör armhävningar mitt i mötena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s