Bullskorpor

Hade med mig en påse bullar att ha i bilen upp till fjällen. Det blev några stycken kvar och att äta bullar som är några dagar gamla är rätt trist.

Istället för att slänga bullarna kan man göra bullskorpor.

Värm ugnen till ca 125 grader. Skär upp bullarna i tunnare skivor och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper. In i ugnen och grädda i ca 25 min eller tills de är torra. Jag brukar dessutom vända på skorporna ett par gånger.

Hur länge skorporna behöver ligga i ugnen beror på hur tunna de är samt hur torra de var från början. Man får ta ut och känna ibland.

20140322-124722.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s