Fullspäckat och träningsfritt

Lördagen har varit av det sociala slaget. Vi startade dagen med att sticka till Rönninge by för korvgrillning, ponnyridning m.m. tillsammans med en annan familj. Väl på plats fick vi även imponeras över och heja på de fantastiska ultralöparna som idag tog sig an Täby Extreme Challenge om 50 resp 100 Miles, dvs 8 resp 16 mil(!!!).

Rönninge by är ett perfekt utflyktsmål en solig vårdag och utöver ponnyridning så kan man klappa killingar, besöka korna med sina kalvar och titta på fåren med sina små lamm. Det finns en raststuga där man kan grilla, men det går även bra att köpa korv eller annat smått och gott i fiket/våffelstugan.

Direkt efter lunch bar det vidare till piratkalas för minstingen i familjen. Det här med att klä ut sig är inget hon är överförtjust i men de första fem minuterna så var det ögonlapp, krok och skattkarta som gällde.

Väl hemma igen var det vårpremiärsupergrill med goda vänner. Fokus för middagen var stor valmöjlighet när det gällde såser och tillsammans hade vi skakat fram åtta olika unika såser.

Jag sammanfattar dagen med ordet livskvalitet.

20140412-220046.jpg

20140412-220103.jpg

20140412-220134.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s