Uppleva och våga

Längtan efter att uppleva, våga och faktiskt genomföra nya små äventyr är ständigt närvarande hos mig. För mig är det ett äventyr att våga anmäla sig och genomföra ett swimrunlopp, köra ett äventyrsrace eller springa ett marathon. Det kan även vara att gå en löpcoachutbildning. För några år sedan var det ett äventyr att springa mitt första millopp, att börja springa backintervaller, gå en crawlkurs och att våga simma i öppet vatten.

Det här året kommer att ge mig möjligheten att äventyra ännu mer. Bland annat hägrar vandring och toppbestigning av Kebnekaise i slutet av augusti och det kittlar lite i magen eftersom jag saknar tidigare vandringserfarenhet. Igår införskaffade jag ett par vandringskängor och testvandrade upp på Hammarbybackens topp fem gånger.

 

20140415-101249.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s