Natur och vatten

Jag har ibland (nåja, varje vinter) splittrade känslor till att bo där det är kallt och mörkt en stor del av året. På hösten och vintern tycker jag att det kan vara rent ut sagt hemskt. Däremot blir jag förälskad och kär i den förändring som sker framåt vårkanten. Jag älskar ljuset och solens värme och den explosion av färger som våren för med sig.

Naturen ger mig ett lugn och naturnära vatten har samma effekt. Kanske är det därför jag ofta väljer att fotografera just vatten och natur på mina löprundor. Jag tankar energi och lugn och vill kunna bära med mig känslan i form av mina foton.

20140424-213855.jpg

20140424-213921.jpg

20140424-213944.jpg

En reaktion på ”Natur och vatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s