Tystnad – återhämtning

Jag drog på mig en nackspärr utan dess like och har försökt med det mesta för att återhämta mig. Detta i kombination med alltför lite sömn har resulterat i att jag känt mig riktigt sliten under veckan. Jag har haft diverse krämpor utöver nacken och har tolkat det som ett behov av vila och återhämtning.

Jag har sprungit men har tagit det lugnare än vanligt. Min minst 20-km i veckan streak är inget man tummar på i första taget. Har lyckats upprätthålla det sedan någon gång i höstas och vill hålla det fram till Lidingöloppet.

Idag har åtskilliga personer frågat om jag är trött så jag misstänker att jag inte ser ut att vara piggaste pinglan i stan. Lär inte bli lättare närmaste dagarna då jag är gräsänka och kommer rodda lämning, hämtning, matlagning och nattning under dagarna som kommer. Följden blir även att jag inte kommer att springa långpass vilket känns väldigt skönt och taktiskt inför Göteborgsvarvet.

20140508-154332.jpg

20140508-154359.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s