Knäckt, nålad och masserad

Igår kom den smygande. Den där ilsket ilande känslan i nacken och idag kändes det som att jag var stelopererad. I ren panik sökte jag upp första bästa naprapat och fick tid kl 14 på Naprapatvärkstan i Hornstull. Trevligt litet ställe där jag fick träffa en förtroendeingivande naprapat vid namn Helene.

När hon frågade om jag hade något emot nålar och akupunktur så hann jag bli lite nervös men tänkte att det ändå måste vara bättre än smärtan i nacken. Så plötsligt låg jag där på mage med ett gång nålar i rygg och axlar. Jag, som tyckte det värsta med att föda barn var att de satte in en venkateter i handen. Det gick bra men jag är fortfarande något skeptisk till effekten.

I samband med nålarna så testade vi även värme. Därefter var det dags för massage och knäckande och även om det inte släppt helt i nacken så känner jag mig mindre stel. Fick även tummen upp avseende fortsatt löpning då smärtan inte beror på nervkläm eller någon skada.

Oklart om det är löpningen eller något annat som ligger bakom men jag hoppas att det ger sig snart. Tycker dock fortfarande att det är lite magiskt att knäck i ryggen kan reducera det onda i nacken. Det är väl så det funkar när allt hänger ihop.

20140505-172737.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s