Lördagsgodis

Den här lördagen har varit som att djupdyka i en godispåse med blandade godbitar. På morgonen snubblade jag in på en blogg med en filmad simsekvens och här kan vi prata överraskning när jag inser att det är jag som simmar med paddlar två banor bort. Vet att Hasse och Henke filmade sin grupp när jag var där, men jag var ändå tvungen att dubbelkolla Funbeat att jag verkligen hade varit och simmat just den dagen. Crazy.

Tjejerna och jag stack till Täby centrum för att kolla in nyöppnade Sats och kolla in Minisats och deras utannonserade ansiktsmålning. Det var rätt mycket folk men inne på Minisats var det relativt lugnt och tjejerna fick varsin cool målning av en grymt duktig tjej. Att de dessutom fick varsin heliumballong som de lekte med halva eftermiddagen var ett extra plus. Vi lyxade till det med en Vapiano-lunch och därefter stack vi till bibblan och lånade en stor hög böcker. Jag älskar biblioteket. Vill man läsa för sina barn så är det grymt att kunna byta ut böcker med jämna mellanrum för att som vuxen slippa tröttna (även om barnen verkar tycka att det är trevligt att läsa samma bok många gånger).

På begäran av barnen bakade vi därefter daimkakor som hade gått åt i ett nafs om jag inte hade stoppat fröknarna. Det blev ruggigt goda och skulle göra succé på ett barnkalas.

20140510-231459.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s