Trippel i swimrun

Efter att ha vänt och vridit och rannsakat oss själva både en, två och tre gånger så har Sofia och jag valt att ställa upp i Ångaloppet istället för AIM Challenge. Båda loppen går samma helg och även om AIM med stor sannolikhet skulle ge en kick så känns det som Ångis är ”vårt lopp”. Det var där vi körde vårt första swimrun och det var tack vare Ångaloppet som vi sedan valde att gå kurs på Mörbybadet för att lära oss crawl. Det har helt enkelt gnagt och känts vemodigt att välja bort Ångaloppet.

När Sofia och jag sprang Lidingö halvultra förra helgen så tassade vi in på ämnet igen och igår gjorde vi slag i saken och anmälde oss till Ångaloppet. I och med detta så har jag nu tre inplanerade swimrun under sommaren. Först ut är Stockholm swimrun som jag kommer att köra med en kollega. Därefter väntar Amfibiemannen med min man och sedan rundar jag av med Ångaloppet.

Bild

Bild lånad från Ångaloppets photostream på Flickr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s