Stockholm Swimrun – planering

Det kokar i swimrunplaneringsgrytan. I tisdags träffades Kicki och jag över en lunch för att prata både utrustning och gemensam träning för tiden fram till den 14:e juni.

Vi var även en sväng förbi Addnature Puls för att testa den nya swimrundräkten från Head och well, jag är inte riktigt lika entusiatisk som många andra. Jag misstänker att vi kommer få se fler och bättre swimrundräkter framöver. Lutar allt mer mot att ändå köra i min Orca S4 och invänta nästa generations swimrundräkt.

Utrustningslista so far…

 • Våtdräkt Orca S4 (eventuellt moddad)
 • Neoprenhuva (om det är kallt)
 • Sportbh och trosor i merinoull
 • Paddlar
 • Simdolme (om jag klipper dräkten)
 • Simglasögon
 • SPIbelt för förvaring av energi/vatten och för att fästa linan
 • Lina
 • Visselpipa
 • Softflask från Salomon
 • Löparstrumpor
 • Icebug Acceleritas

I övrigt har vi börjat kikat lite på banan och reptider och inser att den första reptiden är den som är kortast i förhållande till vad som ska genomföras. Vi kommer att ha 70 min på oss att simma 2 km, springa 3,5 km och växla fyra gånger. Det känns lite nervöst eftersom simningen (och växlingarna) är det som brukar ta tid och det är lätt att bli stressad och tappa teknik och riktning i öppet vatten. Sedan vet vi inte heller vilket underlag löpningen går på. Är det obanat så tenderar tiderna också att dra iväg snabbt. Well, vi får pinna på bäst vi kan och hoppas att vi inte blir bortplockade redan vid första repet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s