Fokus Stockholm Swimrun

Efter maran så låter jag kroppen vila och återhämta sig. Jag tar det lugnare än vanligt, sover lite extra och ser till att äta och dricka ordentligt. Igår körde jag med kompressionsbyxor och IcePower för att lindra och återhämta. Mina stackars fötter har tagit mest stryk så jag ska dessutom se till att skaffa nya mängdskor snarast.

Nu skiftar jag över mitt fokus mot sommarens swimrun-äventyr. Först ut är Stockholm Swimrun den 14:e juni där jag kommer att tävla tillsammans med Kicki. Vi är mitt uppe i planerande och test av utrustning och såg precis att reptiderna utökats vilket känns väldigt skönt. Den första reptiden var redan efter 70 min och på den tiden skulle lagen hinna simma nästan 2 km och springa 3,5 km. Vet inte hur terrängen ser ut men jag vet att det tar tid att simma 2 km i öppet vatten. Det tar även tid att växla mellan simning och löpning. Med 130 min tillgodo så känns det mer rimligt för oss i motionärslagen att ta oss dit i tid.

20140602-170207-61327036.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s