Glad midsommar

Midsommarjoggen blev ingen morgonhistoria utan en strax-innan-lunch-jogg. Musik i lurarna, lätta ben, tungt huvudvärkshuvud. Ganska ofta lättar min huvudvärk när jag springer men idag var inte en sådan dag.

Löpningen i sig kändes dock väldigt bra och jag fick fokusera på annat än huvudvärk ett tag. Jag hade sådant flow att jag inte hade tid att stanna och fota. Väl hemma var det till att svida om och gå till midsommarfirandet i området där vi bor. Perfekt, småskaligt och med kidsens alla skol- och förskolekompisar. Det dansades runt midsommarstången och fikades.

Migränen ville inte ge sig så istället för att gå över till våra vänner fick jag ta medicin och krypa till sängs och sova en timme. Kom på fötter så småningom och nu mår jag prima (om än något trött vilket jag blir av mina migränanfall).

20140620-194841-71321320.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s