When in doubt, run it out

Löpning är återhämtning, egentid och lugn för mig. Få saker kan stilla min oro och få mig att slappna av som löpning. Jag springer och lugnet sprider sig.

I helgen gav jag mig själv en lång och lugn runda i Ensta-spåret. Jag sprang 1,5 varv på 10-kmspåret och la därefter på ett varv på 1,25-spåret. Jag hade inte koll på mitt tempo men sneglade på pulsen och såg till att den hölls låg. När den pep iväg så saktade jag in. Det var väldigt länge sedan jag sprang i över 1,5 timme utan gång-, mat- eller fotopaus. Men i helgen sprang jag…och sprang. Jag tuffade på och lyssnade på min ljudbok samtidigt som jag tog in skogen. Andades frisk skogsluft och lät blicken svepa över den grönskande omgivningen.

20140623-153359-56039617.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s