Husdjurstankar

Vi går i husdjurstankar. Drömmen är en hund men att få det att fungera med våra jobb känns inte realistiskt. Vi har börjat kika på katt och fick höra att många allergiker inte reagerar på Sibirisk katt. I veckan var vi och hälsade på en gudomlig liten kull Sibiriska katter på 7 veckor och de var som små fluffmoln som busade runt.

Martin gosade och klappade och tog till och med av glasögonen för att gnugga ansiktet mot ett av de små knytena. Ingen reaktion och då var det fyra kattungar, en ytterligare kull om sex kattungar och två fullvuxna katter som vistades i lägenheten.

Nu funderar vi på hur vi ska kunna lösa att ha en innekatt samtidigt som man bor i hus. Känns inte aktuellt att släppa ut en fin raskatt vind för våg.

Wilja har målat en katt.

20140703-154539-56739412.jpg

20140703-154539-56739831.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s