Trötta backben

Backar i fredags och benen var lagom pigga när jag tog med dem ut på en 10:a igår. Benen skrek inte utan det var mer av ett gnällande. ”Va, ska vi ut idag igen? I motionsspåret!? Där är det ju backar! Du måste skämta!”

Jag fick slå av på tempot, men pinnade ändå på både uppför och nerför. Hjärnan försökte övertala mig att jag behövde gå ibland men jag lyckades stå emot. Vissa dagar är det lätt, andra dagar inte fullt så enkelt.

Idag känner jag mig pigg i benen och tog med Lowa på en runda i spåret. Det är väldigt mysigt och trevligt att springa med henne.

Det är inte ofta man ser mig i shorts men det var oändligt mycket svalare än mina vanliga trekvartsbyxor.
20140721-183050-66650406.jpg

20140721-183050-66650821.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s