Lone swimmer, social swimmer

Simmade i Rösjön igår och det var inte en människa i närheten. Förra året hade jag en riktig förälskelse i Rösjön. Den var varm, lugn och simvänlig.

Rösjön är fortfarande varm och lugn men bjuder numera på otrevliga fält av undervattensväxter av den snåriga sorten. Inget mjukt böljande utan hårda, långa, trassliga mardrömsväxter. Övervann min egen panik och höll mig på djupt vatten för att slippa de värsta områdena.

Från att ha simmat solo igår så blev det Rösjöhäng med familj och vänner nästan hela dagen idag. Fick in ett fint simpass med Sofia och Roger. Roger körde sitt eget turborace i alla möjliga vinklar över Rösjön medan Sofia och jag lekte med lina. Tycker att det funkar riktigt bra med lina så den får nog hänga med till Ånga (där det mesta annars är rätt avskalat eftersom man kör utan våtdräkt och paddlar).

Apropå paddlar och Ångaloppet så måste jag snart skola om mig. Har nästan kört uteslutande med paddlar den senaste tiden för att vänja mig inför Stockholm swimrun och Amfibiemannen. Det är lätt att bli bekväm med paddlar och det går bra mycket snabbarr för mig med paddlar.

20140717-221018-79818199.jpg

En reaktion på ”Lone swimmer, social swimmer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s