Göteborg i ett par löparskor

När jag reser så packar jag alltid med tränings- och löparkläder. Jag älskar att springa på nya ställen och att uppleva nya städer i mina löparskor. Det ger en speciell känsla för de platser jag besöker och jag får ofta se delar som jag annars inte skulle ha sett. De enda gånger jag väljer att springa på löpband när jag reser är när jag känner mig otrygg. T ex på väldigt mörka landsvägar uppe i fjällen där jag är rädd för att jag inte syns ordentligt eller på mindre säkra platser ute i världen.

Det blev ju inget Göteborgsvarv för mig tidigare i år pga en strulande benhinna men efter naprapatbehandling och rehab så har jag kunnat springa sedan Stockholm Marathon utan besvär. När jag i helgen besökte Göteborg med familjen blev det så äntligen dags att få uppleva delar av Göteborg i mina löparskor. Det blev två löpturer genom staden och jag planerade ut ungefärliga rutter innan jag gav mig iväg.

Löpning behöver inte vara svårt, detaljplanerat eller ske i ett motionsspår. Släng på lite träningskläder och ett par skor och ge dig ut där du befinner dig.

IMG_1281

IMG_1267IMG_1282

2 reaktioner på ”Göteborg i ett par löparskor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s