Mountainbikepremiär

I förra veckan skaffade jag mig en mountainbike som ska få följa med mig och köra Hofors Adventure Race. Jag har tittat på allt ifrån sprillans nya mountainbikes i prislapp lite dyrare till billigare och begagnade varianter.

Eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer cykla mtb och jag dessutom sneglat på en cyclocross för att pendla till jobbet med så bestämde jag mig till slut för att köpa en billigare variant. Hittade en mtb på Blocket som jag slog till på efter att ha provcyklat en sväng för att känna in cykeln och framför allt storleken på ramen.

Igår var det dags för premiärtur på skogsstig, grusväg och lite asfalt. Vi blev bundis ganska direkt och jag kände sann glädje där på min cykel. Jag tror att min pärla kommer att duga ypperligt för de äventyr jag kommer ge mig ut på initialt.

Såg även till att få första vurpan ur världen när jag ändå höll på. In i skogen i en smal passage och vips så låg jag i blåbärsriset. Det komiska är att jag nästan kände mig lite glad och stolt över min vurpa. Det hör liksom till. (Tilläggas bör att jag lyckades vurpa utan SPD-pedaler, den ni.)

20140806-205100-75060305.jpg

20140806-205153-75113245.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s