Hopp och lek i Humlan

Var på ett event igår där Ida (Alla kan träna) i samarbete med Lifeproof hade satt ihop ett fint träningspass med mycket fokus på ben.

IMG_1968.JPG IMG_1965.JPG

IMG_1963.JPG

Vi var ett gäng glada tjejer och killar som dansade efter Idas pipa. Spänstiga grodhopp, stadiga utfallssteg och graciösa skridskohopp. Rundade av med lite överkroppsstyrka och en demonstration där Clara Fröbergvisade hur fint ett Lifeproof-skal skyddar din telefon/surfplatta när det är med om tuffa tag och till exempel slängs i marken.

Jag som är erkänt (jag vill inte säga dålig men…) mindre bra på att få till styrkepass älskar den här typen av träning. Det blir som en spark i baken och jag kan komma på mig själv med att le när det svider och bränner som mest i benen. Så jäkla skönt.

IMG_1973.JPG IMG_1978.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s