Masterssimning

Det är mycket som händer på jobbet just nu och jag var halvt död när jag åkte hemåt igår. Var inbokad på att provsimma med Täby Sims mastersgrupp och var väldigt nervös för hur det skulle gå. Dels pga tröttheten men även pga att jag inte visste hur jag låg till kunskapsmässigt i förhållande till gruppen i övrigt.

På plats fick jag veta att vi skulle ha visst teknikfokus på bröstsim och fjärilssim. Det gjorde inte nervositeten mindre. Väl i vattnet försvann snabbt all oro och det var rakt igenom väldigt roligt. Kände mig stark och stabil.

Vi avslutade med 8×25 m start 35 vilket är något av en gammal goding för mig. Vi har drillats hårt i intervaller under crawlkurserna i Mörbybadet och jag tror till och med att vi har kört med start 30 ibland. Vi rekommenderades att köra med fenor och med det glid det medför så blev det inte alls så pulshöjande som det blir utan.

Sprang dessutom på en gammal crawlkursare från Mörby, Carl han körde i gruppen som är en nivå över den jag provsimmade med. Roligt med bekanta ansikten.

IMG_2441.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s