Blöta fötter

Jag tycker om att springa i regn. Även om det kanske inte alltid känns så lockande när man sitter och väntar på att ge sig ut i spöregn en dag i november/december. Det brukar dock ge med sig ganska fort när jag väl är ute.

Jag blir stärkt av regnet och har inga problem med att bli blöt. Det är ju egentligen inget som påverkar en förrän man stannar eller kommer in. Det är först då jag brukar kunna känna mig lite nedkyld. Samma sak med fötterna. Jag har inte några speciella gore-tex-skor utan springer med mina vanliga löparskor. Ibland springer jag i vattenpölar och då sipprar det in lite kallt vatten. Men det är inte heller särskilt farligt. Känns som det får mig att kvickna till och det där kalla går ofta över snabbt.

Har egentligen inte så mycket regnanpassade löparkläder alls. Har en uppsättning ullunderställ som jag drar på mig om jag ska springa länge i kallt regn. Det enda jag inte använder i vanliga fall, men som åker fram när det är regn, är kepsen. IMG_3871

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s