I en simhall

Jag har varit låg idag. Kan inte peka på någon egentlig anledning, vilket kanske hade gjort det hela lite lättare att möta. Hade sneglat lite på att haka på Sofia och simma men kände redan igår att jag inte skulle orka ta mig upp och iväg. Istället planerade jag och M att besöka badhuset med barnen och att där turas om att simma ca 30 min.

Vi kom till badhuset och det var en miljard människor där men vi lyckades klämma oss ner i en av de varma poolerna för lite plask. Efter en stund pinnade jag över till bassängen för motionssimning och simträning. Hittade en tom bana och körde igång mitt minipass.

  • 2×100 m uppvärmning
  • 4×25 med fartökning för varje 25:a
  • 8×50 start 1:10
  • 100 avbad

Under min tredje 25:a med fartökning så dök plötsligt en bröstsimmare upp mitt i banan och tyckte att vi skulle samsas i någon sorts slowmotion-simning. Well, jag kom fram till att det lättaste sättet att undvika konflikt var att jag helt enkelt flyttade till en av de andra tomma banorna. Under mina 50:or tyckte två tjejer att det var lattjo lajbans att hänga på linorna och kasta sig mellan linorna över min bana precis innan jag passerade. Varje gång. Tills jag till slut nästan simmade in i en av tjejerna och därför röt åt dem att flytta på sig. Vilket de då raskt gjorde.

Jag kan inte förstå varför sociala samspel ska vara så svårt bara för att man råkar vistas i en bassäng. Det är som att vanligt hyfs och vett sätts ur spel i samma stund som folk kliver in i en simhall.

Imorgon är en ny dag, over and out.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s