Veckomål i min löpning

Det finns ett par mål som det ska mycket till att jag tummar på när det kommer till löpning. Det första är att jag springer minst 20 km i veckan. Ofta blir det mer, men det ska mycket till för att jag ska springa färre kilometer än så. Enda tillfället jag var tvungen att avvika från min plan var när jag hade benhinneinflammation och inte ville riskera att missa Stockholm Marathon.

Målet om 20 km i veckan har jag haft de senaste 18 månaderna.

Ett nyare men minst lika viktigt mål är att jag springer ett backpass per vecka. För ett år sedan avskydde jag backar och gjorde allt för att undvika dem. Nu har jag lyckats komma över den tröskeln och har efter min (och Sofias) anmälan till Engadin swimrun satt upp som mål att springa backe en gång i veckan. Sedan kan jag tumma lite på vad som är regelrätt backe. Är jag väldigt sliten (som förra veckan) så kanske jag springer en kuperad slinga med många backar istället för att enbart springa vanliga intervaller upp- och ned.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/838/20450450/files/2014/12/img_4181.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/838/20450450/files/2014/12/img_3958.jpg

4 reaktioner på ”Veckomål i min löpning

  1. Bra kontinuitet där! Tror också det ger bra mycket benstyrka och uthållighet att ”bara” springa en kuperad slinga – när man känner sig stark är det ju bara att trycka på lite extra uppför 🙂 Ska bli spännande att följa er inför Engadin. Gott Nytt träningsår på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s