Ute är bra

Våren är allt bra fantastisk och lite extra nu när grönskan spirar som mest och luften är fylld av förväntan och löften om sommar. Det är som att våren lockar och förför och att jag faller handlöst. Är precis lika förälskad i våren som jag alltid brukar vara och det är nu min nystart sker.

Nog med flummiga kärleksförklaringar… Idag sprang jag till utegymmet och körde ett cirkelpass på ca 30 min. Åtta olika övningar som jag körde i set om 60-45-30-15 sekunder med 15 sekunder vila mellan.

  1. Kliv upp på parkbänk
  2. Plankgång mot träd
  3. Utfall med bakre ben på parkbänk
  4. Draken
  5. Negativa pullups
  6. Mountain climbers
  7. Höftsänkning med ett ben på parkbänk
  8. Armhävning mot parkbänk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s