9/30 – träningskläder jag minns

När jag var liten och gick i låg- och mellanstadiet så fanns inget som hette träningskläder. Det var en t-shirt och ett par shorts eller mjukisbyxor som gällde. Coolast i skolan var man om man hade en t-shirt som ändrade färg av värme. Skolgympan utfördes dessutom barfota då det var strikt förbjudet att ha strumpor. Man fick ev ha sockiplast, men bara tanken på detta hemska plagg får det att krypa i mig. Hua…

Om vi förflyttar oss framåt i tiden, till gymnasiet, så gjorde jazzbyxorna entré på de aerobicsklasser jag gick på. Och givetvis ett par rejäla aerobicsskor som skulle hjälpa en att hoppa och studsa utan att stuka fötterna.

Jag tränade länge med ett par vida och fladdriga träningsbyxor (med revärer, oh yeah baby) och träningstopp i bomull innan funktionsmaterialen gjorde entré i mitt liv. Nu är jag såld på bra, bekväma och snygga träningsplagg. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s