19-22/30 – blandad kompott

På grund av semester, midsommarfirande och födelsedagar har jag inte hunnit med alla inlägg i Upp och hoppas juniutmaning. Här kommer en uppsamling.

19/30 – hur min träning förändrar mig

Träning har en viktig plats i mitt liv och är en naturlig del av min vardag. Träningen hjälper mig att bygga både självförtroende och en stark kropp som i sin tur tillåter mig att våga testa nya äventyr.

20/30 – en träningsform jag älskar

Inte helt överraskande måste jag säga löpning. Det är en enkel träningsform att utföra och det är svårt att hitta något som är mer lättillgängligt när man som småbarnsförälder har ont om tid.

21/30 – efter träning

Efter träning ser jag allra mest fram emot en uppfriskande dusch. Är inte så mycket för att belöna mig själv med mat eller liknande men efter långpass kan jag längta efter american pancakes eller cola och då brukar jag låta kroppen få vad den vill.

22/30 – ett intervallpass

Det här trodde jag aldrig att jag skulle skriva men jag är lite kär i backintervaller. De känns effektiva och jag känner mig som en riktig kämpe när jag tagit mig igenom dem. Jag tycker även om att springa korta snabba intervaller på max två minuter och kör gärna intervallpass där distans eller tid successivt blir kortare eftersom det då är mentalt lättare att hålla tempot uppe. T ex supertusingar (400-300.200-100 m) eller 4×90 s, 4×60 s, 4×30 s.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s