I- och urstigning 

Efter att ha tupplurat i en och en halv timme stack jag till Rösjön och mötte upp Sofia och Linda M. Planen var ett kort pass för att träna i- och urstigning. Jag var sådär härligt sömnmosig och gjorde tabben att ta bort sminket och smörja in mig innan passet. Tips från coachen: smörj inte in ansiktet innan du ska simma eftersom brillorna då inte håller tätt.

Fick träna fler än en simsträcka på att simma utan sikt. En jäkla tur att jag slapp navigera och kunde ligga och kisa lite efter linan som Sofia och jag satt ihop med.

Tre glada muppar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s