Det är nära nu

I tisdags kom vi fram till Silvaplana efter en rafflande flygtur där en man i raden bakom Sofia och Jonas svimmade för att strax därefter kaskadkräkas. Lite läskigt och mannen i fråga verkade må långt ifrån bra. 

Efter flyget väntade tre olika tåg. Först in till Zürich centralstation för att därefter fortsätta med ett icke-luftkonditionerat tåg till Chur. Det var värmebölja både utanför och inuti tåget.

  

I Chur var det dags att byta till tåget som går längs glaciärexpressens räls. Otroligt vackra och bildsköna vyer och på detta tåg kunde man hänga ut genom fönstret och känna luftdraget. Banan är en del av world heritage och var rätt maffig när vi inte dog värmedöden, vilket vi gjorde mest hela tiden.
   
Väl framme i St Moritz blev vi upphämtade av hotellet (Conrads Mountain Lodge) som hittills visat sig vara en fullträff. Trevlig personal, trevligt boende, frukost och eftermiddagsfika är inkluderat och likaså cykelhyra, buss- och linbanebiljett. I really like this place.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s