Upp med hakan 

Det är tungt att hålla gott mod när sommaren uteblir. Vi är tillbaka från semestern i Schweiz och på Gotland och det lämnar ett tomrum. Detta trots att halva semestern kvarstår på hemmaplan. Men det är inte samma sak att vara hemma. Speciellt inte när vädret inte tillåter bad eller sommarkänsla.

Jag försöker motivera mig att träna men har svårt att finna gnistan och energin. Tog mig i kragen och hoppade av på vägen hem från badhuset (ja, du läste rätt…badhuset…på sommaren) för att transportlöpa ca 6 km. Lyckades inte riktigt tagga till ens under löpningen. Lätt det istället gå lugnt och utan stress. Stannade och iakttog en räv som strosade förbi med en stor höna i munnen. Kändes bisarrt men det var verkligen en stor vit höna i käften på räven.

Jag försöker kicka igång peppen till fredagens Amfibiemannen. Hoppas jag kan få lite fjutt på den där glöden som jag vet finns därinne. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s