Galet men med glimt av något bra

Urk, det här är en sådan där dag då det liksom snurrar i huvudet när jag nu sitter på Roslagsbanan hemåt. Och det beror inte på att jag just druckit en öl på den korta tid jag spenderade på en avskeds-AW för en kollega. Näe, det beror på att min hjärna har jobbat på helvarv, med full fart och med gasen i botten hela dagen. 

Att fixa, planera, packa och organisera för tre dagar weekend med swimrunäventyr och dessutom fixa, planera, packa och organisera för tio dagars arbete i Shanghai, det ställer lite krav på min kapacitet.

För att ge hjärnan ett kortare break så sprang jag åtta kilometer på lunchen. Rundan gick runt Årstaviken och det är med glädje jag kan konstatera att järntillskottet verkar ge effekt. Löpningen gick bra mycket lättare och snabbare än den gjort på länge. Det här är precis de positiva vibes jag behöver just nu.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s