Åsnan och vattnet

Jag gnäller kring avsaknaden av motivation till att simma. Samtidigt kan jag vara envis som en åsna och den egenskapen letade jag rätt på i onsdags så att jag pallrade mig iväg till mastersimningen med gott humör. Det var roligt att träffa alla simkompisar som nästan börjat tro att jag hade förolyckats på Koster eftersom det hade gått så lång tid sedan jag var på masters och simmade. I själva verket var det ju min Kinaresa och en förkylning som hade hindrat mig.

Passet för dagen var alldeles lagom.

  • 150 m uppvärmning
  • 6×25 m växla simsätt
  • 12×25 fjäril (4 utan fenor)
  • Bröstsimsvändningar
  • 200 m bröstsim med vändning
  • 16×25 m frisim arm med platta istället för dolme start 40
  • (8×50 m medley)

Hoppade över den sista punkten på simpasset då jag kände att pulshöjningen inte skulle gå i linje med min tidigare förkylning.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s