Playitas

Som jag älskar sol och värme och det är precis det jag nu får på Fuerteventura. Min åttaåring sa idag ”tänk om man alltid kunde ha det såhär”. Ja, tänk om. Sedan är det givetvis skillnad på semester och vardag men jag inbillar mig att en vardag i varmare klimat skulle vara lite ljusare och lite lättare.

Hittills har vi badat, mycket. Jag har kört ett Zumbapass, Martin har gymmat och jag och Lowa har joggat och promenerat tillsammans. Lowa får väldigt lätt håll så vi tar det lugnt och försiktigt. Efter vår eftermiddagstur tog vi ett dopp i poolen. Det var nästan bara vi där så vi dök efter ringar runt om hela bassängen. 

Efter middag och strandpromenad så gick jag och Wilja hem innan Lowa och Martin. Vi fick en magisk liten stund där vi spelade Uno och jag försökte lära Wilja reglerna. Det är fantastiskt att få tid både tillsammans och med var och en enskilt. 

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s