B som i ben

  

Gav benen en omgång igår. På alla tänkbara sätt. Dammade av och sprang ett gammalt kombinationspass som jag tycker om. Det går ut på att kombinera backintervaller med fartintervaller. Fast innan jag drog igång så värmde jag upp i 2 km och körde 3 löpskolningsövningar. Tripping, indianhopp och hälkick.Därefter drog jag igång med intervallerna.

  • 3×60 s i hög fart (joggvila ner till start)
  • 5×500 m i en fart som är hård men kontrollerad (60 s vila)
  • 3×30 s i nästintill maxfart (gåvila ner till start)

Avrundade med utfallssteg innan jag joggade hem.

  
På kvällen var det dags för mastersimning och tadaa, fokus på bröstsimsbenspark och fensimning. Inte direkt önskepasset efter att ha manglat ben tidigare samma dag.

Benen var rätt stumma och trötta när det var dags att avsluta med (dagens surprise) tidtagning på 3×25 m. Lägger ingen vikt vid att hålla reda på mina tider i simningen men nu skulle vi alltså klockas. Hade två snabba killar som startade samtidigt på banorna bredvid mig så jag tänkte att jag fick trycka på med mina möra ben för att inte ge upp i förskott.

Klockade in på

  • 16.42
  • 16.93
  • 16.84

Under omgång nummer två fick jag för mig att jag tjuvstartat och var tvungen att snegla ett par gånger på banan bredvid. Kan nog ha varit något av en tidstjuv.

Har ingen aning om tiderna är bra eller inte men jag fick fin feedback från Karin på min bana som tyckte att jag imponerade och från en kille (som jag inte minns namnet på) som tyckte jag hade ett jäkla tryck i benen, som en liten propeller.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s