Nästa år

Under mitt och Sofias långpass i Ursvik i söndags så hann vi vrida, vända, stöta och blöta några potentiella swimrunlopp inför nästa år. Vi letar efter ett lopp med enhörningar och trippla regnbågar. Sedan kommer vi att köra andra lopp också, men vi vill ha ett lopp som är det där lilla extra.

Lopp med enhörningar och trippla regnbågar tycks ofta inkludera kallt vatten och många höjdmeter. Kanske är det vad som krävs för att se magiska djur och naturfenomen…att det är så pass kallt och högt att man börjar hallucinera.

I jakten på lopp har vi skickat en intresseanmälan till Rockman swimrun som går i närheten av Stavanger i Norge. Nu väntar vi med spänning på att se om vi kommer med. 

Fotograf: Nadja Odenhage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s