Sim i Vasalund

Jag tycker väl kanske inte att rubriken här är helt sanningsenlig. Gårdagens simpass blev lite av en besvikelse då den innehöll rätt lite av just sim. Jag var peppad till tusen inför att få simma och kom på mig själv med att längta till kvällen vid ett antal tillfällen under dagen.

  

Har ju fått en passplanering av simcoachen men har givetvis ingen rutin att titta på den och var därför inte alls mentalt förberedd på ett pass med fokus start och voltvändningar. Det är visserligen rätt lajbans men det var inte vad jag var sugen på igår. Jag ville simma, mycket. Inte simma ytte pytte och sedan stå och vänta på land eller i vattnet på att få göra start eller voltvändningar.

Nu hoppas jag på att nästa vecka ger mig den kick jag söker. Over and out. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s