Stelbent långpass

Det var med stela ben och träningsvärk som jag stapplade ut på veckans långpass den här söndagen. Efter att ha spenderat en heldag på tränarutbildning i friidrott under lördagen var kroppen (föga märkligt) stelare och ömmare än på länge. Kan ha att göra med att  häcklöpnings- och höjdhoppsövningar inte direkt hör till min vanliga träningsrepetoar. Har helt enkelt (på gränsen till pinsamt) mycket träningsvärk idag.

 

Det var dock inget som fick mig att stryka mitt inplanerade långpass. Däremot kom livet emellan i form av släktbesök (med bärpaj) och hämtning på barnkalas vilket gjorde att jag fick senarelägga mitt pass. Kom iväg strax innan kl 17 och för att inte missa middag med familjen nöjde jag mig med 15 löpta kilometrar. Tar med mig följande från passet:

  • Jag sprang igenom känslan av tunga ben
  • Jag höll ett fint tempo utan att aktivt försöka hålla en viss fart
  • Jag sprang hela sträckan utan stopp 
  • Jag sprang med en låg puls

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s