Simfeedback

Förra veckan filmade Henke oss under måndagssimningen och idag fick vi personlig feedback samtidigt som vi tittade på filmen. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men jag fick väldigt fin feedback i form av att jag simmar lugnt och avslappnat med bra rotation. Det enda jag eventuellt kan tänka på är att inte avsluta draget för tidigt för att utnyttja den där sista pushen med fart. 

Känns bra att jag nu fått samma feedback från både Henke och Coach Ludde. Får väl lägga manken till och börja jobba med den där pushen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s