Minutes of Running

På jobbet brukar jag skriva Minutes of Meeting (MoM) efter de möten jag håller i. Här kommer mina Minutes of Running (MoR) från gårdagens långpass med Sofia.

Närvarande

Syfte med passet

  • Samla höjdmeter
  • Lågintensivt
  • 4 varv runt Mörtsjön
  • 5 vändor i Mörtbacken (?) per varv


Noteringar

Reka – verkade inte ha fått instruktioner om det lågintensiva syftet med passet utan rusade runt som en toka det första varvet. Trots detta höll hon nosen högt under resterande del av passet. Go Reka!

Sofia. Ville. Inte. – Sofia kungjorde efter ett par varv att hon ville föra till handlingarna att hon kände ett stort mentalt motstånd till passet. Efter två och en halv timme hade Sofia trots detta avverkat 4 varv runt Mörtsjön och 20 vändor i ”Mörtbacken”. Yay, Sofia!


Linda med stavarna – Linda överlistade långpassdemonerna genom att omväxlande låtsas vara Robin Hood, Catniss Everdeen och godtycklig skidskytt när hon tog sig fram med sina stavar på ryggen. Stavarna användes sedan med framgång under backintervallerna. Wohoo, Linda!

Action points

  • Boka in långt backpass med fika när Väsjöbacken inte längre är skidbacke

En reaktion på ”Minutes of Running

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s