Blivit med gymkort

Det var verkligen inte igår och antagligen inte ens de senaste fem åren som jag ägde ett gymkort. Eller gymarmband som det visst är nuförtiden. Alla dessa nymodigheter.


Men, som en följd av trasslet med min fot så har jag blivit med gymarmband. Känns förvånansvärt bra och som en frisk fläkt i min träningsrepetoar. Foten ömmar och har börjat gnissla. En synnerligen oangenäm känsla som blev än mer intensiv under och efter gårdagens stötvågsbehandling på Access Rehab. Skrek sådär lagom så att Lowa som var med mig kände ett behov av att be mig lugna ner mig. Underbara unge. ❤️

Gjorde premiär på mitt nya gym tillsammans med Martin imorse. Lyxigt och roligt att få träna tillsammans och tack vare Martin hade jag ett färdigt passupplägg att följa. Nu jäklar ska jag bli stark (och snabb som följd).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s