Vinst gånger tre

Min naprapat gav mig idag klartecken att provspringa foten på söndag och den ofrivilliga löpvila jag haft i elva dagar börjar således lida mot sitt slut. Nu skulle man kunna tro att jag haft ett grumligt humör under mitt löpförbud men faktum är att jag har haft både gott mod och humör. 

Jag har fokuserat på att träna på gym, på att yoga och simma. Det har gjort mig så pass glad att jag knappt har ägnat den uteblivna löpningen en tanke. Trots det kändes det fint att få tummen upp och ett ok inför att testspringa foten. Vinst.

För att lyfta mitt humör ytterligare har jag dessutom lyckats vinna inte mindre än TVÅ instagramtävlingar under den här perioden. 

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s