Handduken är kastad

Det blir ingen start för mig i Ursvik Ultra 45 km. Skräpförkylningen som drog in förra helgen har hängt kvar och även om allmäntillståndet känts bra så har jag dragits med nattlig hosta. Jag har vaknat runt kl 03 med hosta som rivit och slitit i mig. Har sovit uselt och kompenserade med att sova tre (!?!) timmar mitt på dagen idag. Med andra ord inte i form för att genomföra min första ultra.

Kloka röster runt mig har varit bidragande till mitt beslut och för att vara en person som sätter stort värde vid att genomföra och slutföra sådant som jag tagit mig an, så har det inte varit ett lätt beslut. Men hey, det kommer fler utmaningar och tillfällen.  

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s