Trippa trappa

Jag vågar knappt ens tänka på backlöpning men fick ett ryck och gav mig på trapplöpning istället. Hittade en trappa med totalt 110 trappsteg uppdelat på ett antal sektioner och bestämde mig för att ta mig an dessa sektioner åtta gånger.

Redan efter tre-fyra vändor började det gnaga i mig att jag skulle landa under 1000 trappsteg. Det kändes fjuttigt och jag la därför på två bonusvändor. 

För att fira att jag gjort mina ben en god gärning så stack jag och simmade för att göra mina armar en lika god gärning. Det var lite allmänt rörigt i bassängen men mina 6×200 m flöt på med enbart en liten krock vilket måste anses vara ett hyfsat utfall.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s