Migrändag nu igen 


När det blir lite intensivt så tenderar jag att få migrän. Kroppen har varit skakis hela veckan och jag har aktivt prioriterat extra vila och sömn. Trots det så vaknade jag med migrän idag. Det är alltid lika surt men bara att acceptera och rida ut.
Petade i mig migränmedicin och sov bort i stort sett hela förmiddagen. Det är lite så min migrän funkar. Sova, sova, äta lite, sova lite till. 

För att få någon form av liv att återvända till min sega kropp efter migränen hade släppt så satte jag på mig nya Icebugsen och testknatade på gräsmattan i trädgården. Längtar efter att få löpa och swimrunna med dem.

 

2 reaktioner på ”Migrändag nu igen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s