Mot säsongspremiär

En anledning till att jag lägger relativt mycket tid på träning är för att vara förberedd för mina inplanerade och ofta långa och uthållighetskrävande äventyr. En annan anledning är att jag vill vara tillräckligt tränad för att våga ta mig an utmaningar med kort varsel.

En sådan dök upp i fredags. Egentligen dök inte utmaningen upp, utan en förfrågan om att haka på en utmaning. Det är inte vilken utmaning som helst utan ett nästan 40 km långt swimrunlopp, Utö swimrun. Det känns galet och nervöst och det går jag igång på. Hade jag haft loppet inplanerat sedan tidigare så hade jag inte gjort större korrigeringar i träningen. Känner mig med andra ord redo. 

Det som gör det extra pirrigt är att jag kommer att köra med en ny swimrun buddy som jag inte känner och således inte har kört med tidigare. Men, jag känner mig trygg med konceptet och tror att det kommer gå fint. 

Igår träffades vi vid Rönningesjön för att köra ett träningspass tillsammans och testa utrustning. Johan är en starkare löpare men på simningen är vi relativt jämna. Jag kommer att få kämpa på söndag men det ska bli riktigt kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s