Kaos och konstsim

Kände mig pigg igår och var uppe med tuppen (aka Wilja). Kan bero på att jag efter minimaran i söndags sov tre (!!!) timmar mitt på dagen.

Hursomhelst, redan halv nio var vi i full färd med att baka nationaldagskladdkaka. Ett ord att lägga på minnet inför nästa Alfapet-battle. Lika vackert som Nationalencyklopedin, men längre. Känn på den.

På kvällen var det dags att simma med Coach Ludde igen. Fokus drafting och benspark (eller kaos och konstsim). Jag hade en fin känsla i draftingövningarna så länge den som ledde höll ett lugnt tempo. Jag tänker att lugnt tempo är bra när det kommer till teknikövningar men det verkar inte alla hålla med om. Om inte annat så är mitt lugna tempo inte detsamma som andras uppfattning av lugnt tempo. När det började gasas på så tappade jag bort mig och det som skulle vara en lugn teknikövning blev en kamp för att hitta och hänga på den som ledde. Inte särskilt givande och hela övningen föll rätt platt. 

Utöver detta kaossim så fick vi konstsimma med vertikal benspark. Som små ballerinor med sträckta vrister stod vi där mitt i sjön. Vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s